„СЕТАШ 2016“ ЕООД

Основна дейност на фирмата е внос и продажба на професионални шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия.

Фирма „ Сеташ 2016”ЕООД е изключителен представител на шевните машини DUMA за България, Македония, Албания, Косово и Босна и Херцеговина . Също така е и единствен дилър на кроячна техника Su Lee и на всички продукти на Tetas A.S. При нас може да намерите висококачествени резервни части  Strong H, Yano Corporation, Golden Eagle, Susei и игли Groz-Beckert. Предлагаме разнообразие от шивашки ножици за кроене на най-добрите марки, японски ножици KAI и италиански ножици PREMAX . Фирмата поддържа богат асортимент резервни части за професионални шевни машини JUKI, Brother, Pegasus, Kansai Special, Kingtex, Siruba и консумативи на склад от най-реномираните тайвански производители.

Предлагаме добре организиран сервиз и компетентно гаранционно и след гаранционно техническо обслужване. С дългогодишния си опит се стараем да доставим на българския пазар най-новите технологии и възможно най-качествените резервни части за тях.